• Culinaire Vischmarkt

De sfeervolle Vischmarkt

Op zoek naar een gezellig café of een sfeervol restaurant? Harderwijk staat bekend om zijn goede, gezellige restaurants. Kies bijvoorbeeld voor een van de sterrenrestaurants op de pittoreske Vischmarkt, hét culinaire plein van Harderwijk. Maar ook op de Markt of aan de boulevard vind je restaurants die veel aandacht besteden aan de kaart, de ambiance, de bediening en natuurlijk de smaak van de gerechten. Het culinaire aanbod is ongekend. Geniet gezellig met vrienden of familie of kies voor een romantisch diner met zijn tweeën.

Da Gabriele

Aan een van de mooiste plekjes in het hart van oude Harderwijk ligt ons restaurant waar wij je graag willen verwelkomen om te genieten van een typisch mediterrane sfeer. Een bijzonder restaurant op drie niveaus met plaats voor zo'n 100 gast en aperitiefbar in een 400 jaar oude gewelvenkelder. Trendy, romantisch en bovenal italiaans; drie steekwoorden om ristorante Da Gabriele te beschrijven. De verschillende etages, intieme erkentjes, sfeervolle verlichting en natuurlijk de voortreffelijke gerechten maken dat uit eten gaan hier synoniem staat aan ultiem genieten.

Dineren is mogelijk vanaf 17.00 uur. Het team van Da Gabriele ziet je graag!

't Nonnetje

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem restaurant met twee Michelin sterren in de oude binnenstad van hanzestad Harderwijk. In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen eigenaar- gastheer Robert-Jan Nijland , SVH meesterkok Michel van der Kroft en brigade de gasten uit binnen- en buitenland met een kookstijl waarin originele gerechten centraal staan.

Ratatouille

De naam Ratatouille prijkt sinds 2004 op de gevel en is niet zomaar gekozen. Hij weerspiegelt liefde voor groenten en zoals ratatouille op veel manieren bereid kan worden, zo veelzijdig is ook het restaurant. Intiem, gezellig én strak. De combinatie modern en klassiek zie je niet alleen in het interieur, die proef je ook. In de geschonken wijnen en dranken en in alles wat uit de keuken komt.

Kom genieten van een mooi diner of een heerlijk ontspannende zondagslunch in ons restaurant achter de boulevard in Harderwijk.

 

 

Cozy Harbour

De nieuwe food & cocktail experience van Harderwijk en omstreken. Relaxed, luxe en één zijn met de natuurlijke omgeving. Perfect gepositioneerd aan de prachtige boulevard van Harderwijk.

Beleving staat bij Cozy Harbour hoog in het vaandel. Een fantastisch en culinair street-food menu, culinaire bites met frisse, uitdagende cocktails en dat gemixt in een high-end modern restaurant.

Bella Ciao

Eten en drinken vormen een fundamenteel onderdeel van de Italiaanse levensstijl. 

Ons restaurant biedt een modern Italiaans concept met veel traditionele aspecten. Denk aan verse huisgemaakte pasta’s in ons pasta-lab, authentieke zuurdesem pizza’s met invloeden van over de hele wereld en traditionele Italiaanse koffie van versgemalen bonen.

De kwaliteit van de zorgvuldig gekozen ingrediënten en producten vormen de allerbelangrijkste basis voor restaurant Bella ciao.