Bootverhuur

Geniet van een heerlijke boottocht op het Veluwemeer en Wolderwijd. Boek nu gemakkelijk één van onze unieke en luxe boten online. Ben je niet in het bezit van een vaarbewijs? Dan boek je eenvoudig een kapitein erbij. Reserveren van een boottocht kan vanaf 18 jaar.

Eigen boot mee?

Dan kunt u uw boot overdekt in het boothuis afmeren voor € 25,00 per nacht. Staat uw boot op een trailer? Laat deze bij Jachthaven Molecaten te water en vaar in ongeveer 10 minuten naar het boothuis. Uw trailer en/of auto kunt u bij de jachthaven parkeren.

Unieke belevenis

Hermes Speedster

Wij hebben liefde voor het leven en passie voor boten en hiervan laten we je graag meegenieten. Zachtjes dobberen op het Veluwemeer met het zonnetje schijnend op het gezicht of juist de wind door de haren wanneer je flink vaart maakt, het verfrissende water dat spettert op je armen en de krachtig brullende motor van de Hermes Speedster. Het ultieme gevoel van vrijheid! Boek deze unieke belevenis en ontdek samen met de kapitein van Rièra Harderwijk als nooit tevoren.

Puur genieten!

Van Vossen 777

De Van Vossen Tender is gemakkelijk te varen. Dankzij de boegschroef kun je comfortabel en zonder stress manoeuvreren, zodat niets een ontspannen boottocht in de weg staat. Naast dit voordeel, heeft de boot ook flink wat vermogen. Met 175 pk kun je met zo’n 8 mensen aan boord heerlijk genieten op het Veluwemeer door een diepgang van 0,60 meter. Er is zowel zit- als ligplek op de boot. Er is op de boot een goed geluidssysteem aanwezig, zodat je ook al je favoriete nummers kunt beluisteren en een koelkast om je dranken koel te houden.

Rustig 'cruisen' en genieten

Polar 22

Kom varen in deze klassieke overnaadse spitsgat sloep, perfect voor een boottochtje door Harderwijk. Hij kan onder alle bruggen in het waterfront door (bij sommige wel even bukken!). Met deze boot is het vooral lekker rustig 'cruisen' en genieten...

Deze sloep is 6,75 meter lang, 2,25 meter breed en heeft 0,75 meter diepgang. De Polar wordt aangedreven door een Yanmar 2-cylinder inboard diesel van 18 pk. Geschikt voor zeker 10 - 12 personen. Omdat je achter het stuurwiel plaatsneemt, zoals in een auto, is varen met de Polar heel eenvoudig.

Leukste uitje van het jaar

Botter varen

Water, wind, gezelligheid, lekker eten en drinken, kortom: alle elementen voor een geslaagd uitje voor iedereen! Stap samen met collega's, familie, vrienden of kennissen aan boord van één van onze botters en geniet! “Botter huren Harderwijk” is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in uitgebreide arrangementen voor een gezellig dagje uit, met ruim 3000 klanten per jaar. Op een van de mooiste plekjes in Nederland, van uit de oude vissershaven van Harderwijk aan de voormalige Zuiderzee, varen zij langs onbewoonde eilandjes op het Veluwemeer.