De Lofts

Voel je thuis, even van huis

Loft Harderwijk verhuurt 4 unieke accommodaties direct aan het water: de Captains Boathouse is geschikt voor het hele gezin van beginnende kapiteins tot aan de avonturiers of voor een gezellige groep vrienden. Ben je met meer dan 5 personen? Boek dan de Captains Boathouse studio erbij voor 2 extra personen.

De Nomad Lodge en de Nomad Studio zijn perfect om een tussenstop te maken tijdens een doorreis door Nederland of voor een weekendje weg met je geliefde. In de met smaak ingerichte accommodaties ontbreekt het je aan niets. De lofts zijn centraal gelegen aan de vernieuwde boulevard en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De boot meer je veilig en droog aan in het boothuis. Welke past het beste bij jou? Kom en beleef! 

Captains Boathouse

Verblijf in het boothuis van de kapitein van Harderwijk uit ons verhaal. Dit is de plek waar hij voorgoed voet aan land zette. Waar hij een oud boothuisje opknapte tot de luxe plek die het nu is. Een fijne plek om uit te rusten, te genieten van de omgeving, omringd door het geliefde water. 

4/5 Bekijk deze loft Boek deze loft
Bed, kitchenette en zitbank van de studio

Captains Boathouse Studio

Ontspannen wakker worden in onze kingsize bedden met een uniek uitzicht op het water en het brullen van de zeeleeuwen van het Dolfinarium, doe je in onze Captains Boathouse Studio. Dit verblijf is zeer geschikt voor een weekend met je geliefde of voor een overnachting tijdens je bootreis.

1/2 Bekijk deze loft

Nomad Water Lodge

De Nomad Water Lodge is ideaal gelegen om de stad te voet te verkennen. Een prachtige plek voor de avonturiers die op ontdekkingstocht gaan.

4/5 Bekijk deze loft Boek deze loft

Nomad Water Studio

Voor de avonturiers op ontdekkingstocht. Een unieke plek voor een verblijf waar je één wordt met het water in Hanzestad Harderwijk.

1/2 Bekijk deze loft Boek deze loft