Captains Boathouse

4/5

Verblijf in het boothuis van de kapitein van Harderwijk uit ons verhaal. Dit is de plek waar hij voorgoed voet aan land zette. Waar hij een oud boothuisje opknapte tot de luxe plek die het nu is. Een fijne plek om uit te rusten, te genieten van de omgeving, omringd door het geliefde water. 

De inrichting in maritieme stijl herinnert aan de geschiedenis van Harderwijk en aan de plek aan het water. Vanuit de hoge ramen heb je in heel de loft uitzicht op het water en het Waterfront Project. In de zomer geniet je van het zonnetje op het balkon, actief bezig zijn op het water met de kajaks, van het varen of het suppen. Op koude dagen trek je je na een actieve dag in de stad terug bij de elektrische haard in de lounge of geniet je van een warme Sunshower of stoomcabine. Deze plek ademt de liefde voor varen en het maritieme leven. Kom je met je eigen boot? Dan meer je deze veilig en overdekt aan onderin het boothuis.

Boek deze loft
 • Amerikaanse koelkast

  Onze Amerikaanse koelkast zorgt ervoor dat jouw etenswaar en drank altijd op de juiste temperatuur kunnen houden met ingebouwde ijsblokjes machine.

 • Sunshower

  De Sunshower is voorzien van infraroodlampen en uv-golven, voor ontspannen spieren en de aanmaak van vitamine D. Zo wordt douchen een echte wellness-ervaring!

 • Unique verblijf

  De loft ligt direct aan het water. Het is dan ook ook heerlijk genieten op het balkon met glazen balustrade en heater waar je van de langsvarende boten kunt genieten!

 • Ligging

  De loft ligt direct aan het water. Het is dan ook ook heerlijk genieten in de hangmat op het balkon met glazen balustrade waar je van de langsvarende boten kunt genieten!

Plattegrond

Om een overzicht te krijgen van de indeling van de loft hebben wij een plattegrond toegevoegd. Alle ramen in de loft kunnen verduisterd worden en zijn voorzien van automatische handbediening.

1e verdieping

2e verdieping

Begane grond (studio)

Trek eropuit

Huur een boot

Harderwijk, de stad aan het water. Stap bij de loft op de boot en vaar door Harderwijk en omgeving met een schipper die ondertussen van alles over de omgeving kan vertellen.

Bekijk aanbod

Trek eropuit

Kajakken

Wees lekker actief en ontdek de omgeving op een originele en sportieve manier. Bij de loft stap je zo in de kajak (we hebben twee tweepersoonskajaks), waar vandaan je langs de prachtige boulevard en door de vernieuwde grachten kunt peddelen.

De stad aan het water

Over Harderwijk

Het bruist en het leeft in Harderwijk! De handel van toen heeft plaats gemaakt voor gezellige winkels. Op de karakteristieke Vischmarkt vormen zich bij lekker weer de terrassen waar je geniet van een goed glas wijn of een smaakvolle maaltijd.

Lees meer