Contact

Welkom bij Loft Harderwijk waar wij, Familie Frens verschillende type lofts hosten. Boek je bij ons, dan ben je ervan verzekerd dat altijd een van ons je zal ontvangen bij de loft.

Wel zo makkelijk en wij nemen je graag mee in ons verhaal. Niet alleen zodra je aankomt. Nee, op de website zelf ontdek je al veel over onze lofts, de familie en Harderwijk. Heb je geboekt? Leuk! Wij sturen jou gelijk digitaal informatie toe over jouw gekozen loft, de stad en de activiteiten in en rondom Hanzestad Harderwijk,

Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en een rondleiding te geven om daarna puur te genieten! Heb je vooraf vragen? Stuur je bericht via het contactformulier of neem rechtstreeks met Jaap Frens via WhatsApp contact op.


Stuur WhatsApp Stuur een e-mail

Arriveren in auto of boot

De lofts zijn gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als boot. Je betreed de oude Hanzestad en rijdt langs het gemeentehuis door tot de ophaalbrug. Vervolgens sla je rechtsaf en rijd je alsmaar tot het einde rechtdoor. Of meer gemakkelijk af onder het boothuis met je eigen boot. 

Openbaar vervoer / Vliegtuig

Harderwijk beschikt over een treinstation waar je eenvoudig kan overstappen op bus 149 of 159 richting de bushalte Dolfinarium. Vervolgens loop je langs het gemeentehuis langs het water richting het havenkantoor. Je steekt de ophaalbrug over en houdt rechts aan bij de boothuizen.

Wij bieden, in samenwerking met Rièra B.V. een Shuttle Service aan om jullie te vervoeren van Amsterdam Schiphol naar Harderwijk. Uiteraard ook vanaf andere vliegvelden of locaties mogelijk. Vraag voorafgaand naar de mogelijkheden.

Parkeren

Jouw auto kan je veilig en gratis voor de deur parkeren. Verwacht je bezoekers? In totaal hebben wij voor de deur twee parkeerplekken beschikbaar.

Contact