La dolce vita van Da Gabriele 

Bij Loft Harderwijk willen wij er alles aan doen om onze gasten ultiem te laten genieten van het goede leven.
Daarom tippen wij graag ons favoriete restaurant op slechts een paar minuten flaneren vanaf de loft: Da Gabriele Cucina Italiana. 

Boek dit arrangement

Met een chef uit Napels, een prachtig restaurant in het culinaire hart van de stad en een vast team dat de Italiaanse keuken eer aandoet, is Da Gabriele dé plek in Harderwijk om jouw verblijf in Loft Harderwijk nog meer betekenis te geven en om te proeven van la dolce vita (het goede leven). 

Zoals dat ook gebeurt in Rome, Napels, Milaan: waar de rij staat, zul je het beste eten en drinken. Da Gabriele is al decennialang een begrip in Harderwijk met een kaart waar de mensen voor terugkomen. Voor gasten uit de Loft doen onze Italiaanse buren graag hun best om toch een tafeltje te regelen. Laat het ons weten en wij regelen de reservering voor je! 

Da Gabriele is bekend om de antipasti deliziosi met onder meer carpaccio, scampi en vitello tonato, maar er is nog veel meer lekkers te ontdekken. Van winterse gnocchi en stevige pasta’s tot de meer lichte gerechten met vis in de zomer. Een aperitief nuttig je in de 400 jaar oude gewelvenkelder, waarna je een mooi plekje toegewezen krijgt in de andere verdiepingen van het sfeervolle restaurant. Mede door de authentieke gerechten, de indrukwekkende entourage en de tafelbereidingen is eten bij Da Gabriele een ware beleving. 

Zin om de avond lekker rustig in de loft door te brengen? Speciaal voor de loft heeft Da Gabriele een afhaalservice. Maak een wandeling langs de boulevard, eet een voorgerecht op het ruime, gezellige terras van de Vischmarkt en neem het hoofdgerecht mee naar de loft. Of neem het diner mee naar de loft. Da Gabriele maakt jullie Italiaanse maaltijd op maat en luistert graag naar jullie wensen. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden, wij regelen dit graag voor je. 

Buon appetito!